Degroote in Roeselare (West-Vlaanderen): polierbeton - betonvloeren - gepolierd beton

 

Degroote Luc: specialist in polierbeton

Degroote Luc uit Roeselare (Hooglede) in West-vlaanderen is een bedrijf dat zich specialiseert in het gieten  en polieren van betonvloeren zowel  voor binnen (woningen, showrooms, winkelruimten, ateliers, burelen) als voor buiten (terrassen, opritten, parkings). Polierbeton is immers onze specialiteit!
 
Degroote Luc is actief in de provincies West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen, vooral in de regio Roeselare, Brugge, Oostende en Kortrijk.  maar door de positieve mond aan mond reclame wordt de werkregio steeds ruimer. Onze diensten rond gepolierd beton richten zich naar de meest veeleisende klanten.

Onze kwaliteit van polierbeton voldoet dan ook aan de hoogste eisen. U mag van ons een professionele benadering verwachten van begin tot einde: correcte advisering, gedetailleerde offerte, een strikte planning en uitvoering volgens afspraak; naderhand efficiënte en correcte service.

Onze basisfilosofie (creativiteit en kwaliteit), onze “knowhow” rond gepolierd beton en ervaring is voor onze klanten dé garantie voor een goede afloop van hun project.
 
U wilt een kwalitatieve gepolierde betonvloer? Contacteer Betonvloeren Degroote voor een vrijblijvende offerte!